
>
Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумування [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Хареба, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, К. В. Мирошник //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 187-196.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Хареба, О. В.
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Мирошник, К. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Хареба, О. В.
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Мирошник, К. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|