>
Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумування [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Хареба, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, К. В. Мирошник //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 187-196.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Хареба, О. В.
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Мирошник, К. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Хареба, О. В.
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Мирошник, К. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |