
>
Murlykina, Natalia.The use of emulsifiers in the technologies of meat products [Electronic resource] / N. Murlykina, M. Yancheva //
Murlykina, Natalia.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 6, Issue 10. - С. 44-49. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.31368.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yancheva, Marina
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yancheva, Marina
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |