
>
Сучасні технології баромембранних процесів у харчовій промисловості [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко, В. В. Перекрест, О. С. Гладкова //
Обладнання та технології харчових виробництв. - 2021. - С. 86-93.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Гузенко, Віталій Вікторович
Перекрест, В. В.
Гладкова, О. С.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Гузенко, Віталій Вікторович
Перекрест, В. В.
Гладкова, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|