
>
Development of the emulsion protein-fat system composition [Electronic resource] / T. Matveeva, S. Stankevych, V. Kalyna, T. Chaika, A. Dikhtyar, S. Omelchenko, O. Kotliar, L. Shubina, T. Novozhylova, O. Zolotukhina //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 1, Issue 6 (133). - P. 17-26. - DOI 10.15587/1729-4061.2025.321856.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Matveeva, T.
Stankevych, Serhii
Kalyna, V.
Chaika, T.
Dikhtyar, Aliona
Omelchenko, Svetlana
Kotliar, Oleh
Shubina, L.
Novozhylova, T.
Zolotukhina, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Matveeva, T.
Stankevych, Serhii
Kalyna, V.
Chaika, T.
Dikhtyar, Aliona
Omelchenko, Svetlana
Kotliar, Oleh
Shubina, L.
Novozhylova, T.
Zolotukhina, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |