>
Optimization of the recipe composition for savoiardi type sponge biscuits [Electronic resource] / A. Zaparenko, I. Haliasnyi, A. Novik, O. Shydakova-Kameniuka //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2025. - Vol. 19, Issue 3. - P. 68-76. - DOI 10.15673/fst.v19i3.3225.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Zaparenko, A.
Haliasnyi, I.
Novik, A.
Shydakova-Kameniuka, Olena
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Zaparenko, A.
Haliasnyi, I.
Novik, A.
Shydakova-Kameniuka, Olena
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |