
>
Пивоваров, Павло Петрович.Шляхи вдосконалення технологій соусів солодких на основі молочної сировини [Текст] / П. П. Пивоваров, Т. В. Трощій, О. М. Роповка //
Пивоваров, Павло Петрович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 40-41.
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.
Роповка, О. М.
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.
Роповка, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|