
>
Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання [Текст] / Т. М. Головко, А. О. Геліх, М. П. Головко, В. Г. Применко //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 145-146.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, А. О.
Головко, Микола Павлович
Применко, В. Г.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, А. О.
Головко, Микола Павлович
Применко, В. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |