>
Золотухіна, Інна Василівна.Аналіз ринку органічної м’ясної сировини з метою використання у ресторанній індустрії [Текст] / І. В. Золотухіна, Д. В. Бойко //
Золотухіна, Інна Василівна.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 77-79.
Додаткові точки доступу:
Бойко, Д. В.
Додаткові точки доступу:
Бойко, Д. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|