
>
Онопрієнко, О. О.Вплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечності [Текст] / О. О. Онопрієнко, наук. керівник Г. А. Селютіна //
Онопрієнко, О. О.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і мол. учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 76.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|