
>
Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробів [Текст] / Н. В. Шматченко, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 148-157.
Додаткові точки доступу:
Шматченко, Наталя Василівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Шматченко, Наталя Василівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|