
>
Improvement of the method for producing confitures from fruit raw materials [Text] / А. Zagorulko, О. Cherevko, A. Zagorulko, M. Yancheva, M. Bondar, S. Dudnyk //
Technology Audit and Production Reserves. - 2021. - Vol. 5, № 3 (61). - С. 26-28.
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Aleksey
Cherevko, О.
Zagorulko, Andrey
Yancheva, Marina
Bondar, M.
Dudnyk, S.
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Aleksey
Cherevko, О.
Zagorulko, Andrey
Yancheva, Marina
Bondar, M.
Dudnyk, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|