>
Improvement of the method for producing confitures from fruit raw materials [Electronic resource] / А. Zagorulko, О. Cherevko, A. Zagorulko, M. Yancheva, M. Bondar, S. Dudnyk //
Technology Audit and Production Reserves. - 2021. - Vol. 5, Issue 3. - P. 26-28. - DOI 10.15587/2706-5448.2021.242162.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Aleksey
Cherevko, Oleksander
Zagorulko, Andrey
Yancheva, Marina
Bondar, M.
Dudnyk, S.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Aleksey
Cherevko, Oleksander
Zagorulko, Andrey
Yancheva, Marina
Bondar, M.
Dudnyk, S.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |