>
Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева, І. М. Гейда, К. П. Сільченко //
Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 19-20 верес. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 110-113.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Дюкарева, Г. І.
Гейда, Ірина Михайлівна
Сільченко, К. П.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Дюкарева, Г. І.
Гейда, Ірина Михайлівна
Сільченко, К. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |