
>
Сорокіна, Світлана Вікторівна.Використання пастоподібної овочевої сировини для виготовлення кефіру [Текст] / С. В. Сорокіна, А. А. Іванова, В. В. Карпунін //
Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 436-444.
Додаткові точки доступу:
Іванова, А. А.
Карпунін, В. В.
Додаткові точки доступу:
Іванова, А. А.
Карпунін, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|