>
Гараніна, О. М.Удосконалення процесу виробництва м’якого сиру [Текст] / О. М. Гараніна, О. О. Атанасов, Ж. М. Белова ; керівник роботи: О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько //
Гараніна, О. М.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 245.
Додаткові точки доступу:
Атанасов, О. О.
Белова, Ж. М.
Черевко, Олександр Іванович\керівник роботи\
Кіптела, Л. В.\керівник роботи\
Загорулько, Олексій Євгенович\керівник роботи\
Додаткові точки доступу:
Атанасов, О. О.
Белова, Ж. М.
Черевко, Олександр Іванович\керівник роботи\
Кіптела, Л. В.\керівник роботи\
Загорулько, Олексій Євгенович\керівник роботи\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|