>
Rheological studies of berry sauces with iodine-containing additives [Electronic resource] / T. Lystopad, G. Deynichenko, V. Pasichnyi, A. Shevchenko, Y. Zhukov //
Ukrainian Food Journal. - 2020. - Vol. 9, Issue 3. - С. 651-663. - DOI 10.24263/2304-974X-2020-9-3-13.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Lystopad, T.
Deynichenko, Gregoriy
Pasichnyi, V.
Shevchenko, Anastasiia
Zhukov, Y.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Lystopad, T.
Deynichenko, Gregoriy
Pasichnyi, V.
Shevchenko, Anastasiia
Zhukov, Y.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | |
| 2 | Електронний ресурс |