.
Мікробіологія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. О. Коваленко, В. В. Євлаш, Л. О. Чернова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], . - 135 с. - Бібліогр.: с. 132-135. - Б. ц.

Зміст:
Мікробіологія молока
Мікробіологія кисломолочних продуктів
Мікрофлора молочнокислих заквасок, які використовуються для виробництва кисломолочних продуктів
Мікрофлора сирів
Мікрофлора вершкового масла
Мікрофлора сухих та консервованих молочних продуктів та морозива
Мірофлора вторинної молочної сировини
Санітарно-мікробіологічні вимоги до виробництв молочних продуктів. Контроль за дотриманням санітарного режиму на підприємствах
Додаткові точки доступу: