
>
Дуб, Володимир Васильович.Удосконалення процесу подрібнення харчової сировини на підприємствах готельно-ресторанного господарства [Текст] / В. В. Дуб, Д. В. Горєлков //
Дуб, Володимир Васильович.
Сучасні проблеми техніки та технології харчових виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. присвяч. 20-р. з дня заснув. ф-ту обладнання та технічного сервісу, 18 листоп. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 40-42.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|