
>
The potential for using nanoparticles to prolong the eating quality of oysters [Text] / V. Yevlash, O. Falko, V. Chizhevskiy, O. Ponomarenko //
Proceedings of the 5th International Electronic Conference on Foods, October 28-30, 2024. - Basel : MDPI, 2024.
Додаткові точки доступу:
Yevlash, Viktoriia
Falko, O.
Chizhevskiy, V.
Ponomarenko, O.
Додаткові точки доступу:
Yevlash, Viktoriia
Falko, O.
Chizhevskiy, V.
Ponomarenko, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|