
>
Ладика, К. С.Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку [Текст] / К. С. Ладика, наук. керівник К. Р. Касабова //
Ладика, К. С.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матервіали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 32.
Додаткові точки доступу:
Мамедов, А. Р.
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Мамедов, А. Р.
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|