>
Ладика, К. С.Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів із використанням рослинного порошку [Текст] / К. С. Ладика, А. Р. Мамедов ; наук. керівник К. Р. Касабова //
Ладика, К. С.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 32.
Додаткові точки доступу:
Мамедов, А. Р.
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Мамедов, А. Р.
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|