
>
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.Використання мембранної технології під час обробки харчових напоїв [Текст] / Д. В. Дмитревський, Д. Б. Дое, П. О. Собокар //
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 49-50.
Додаткові точки доступу:
Дое, Д. Б.
Собокар, П. О.
Додаткові точки доступу:
Дое, Д. Б.
Собокар, П. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|