
>
Науменко, Х. М.Нове покоління плавлених сирних виробів [Текст] / Х. М. Науменко, наук. керівник : В. В. Погарська, О. О. Юр'єва //
Науменко, Х. М.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 4.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |