
>
Котляр, Олег Володимирович.Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем [Текст] / О. В. Котляр, Є. О. Клапцов, А. Б. Горальчук //
Котляр, Олег Володимирович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 67-73.
Додаткові точки доступу:
Клапцов, Є. О.
Горальчук, А. Б.
Додаткові точки доступу:
Клапцов, Є. О.
Горальчук, А. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|