
>
Сombined food additive based on iron oxide nanoparticles and кombu in a rye-wheat bread technology [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, O. Stabnikova, S. Oliinyk, T. Lazarieva, S. Gubsky //
Ukrainian Food Journal. - 2024. - Vol. 13, Issue 3. - P. 576-596. - DOI 10.24263/2304-974X-2024-13-3-10.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Stabnikova, O.
Oliinyk, Svitlana
Lazarieva, T.
Gubsky, Sergey
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Stabnikova, O.
Oliinyk, Svitlana
Lazarieva, T.
Gubsky, Sergey
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |