
>
Бабаєв, С. О.Використання плодово-ягідної пасти для виробництва зефіру [Текст] / С. О. Бабаєв, В. А. Гончаренко ; наук. керівник: К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько //
Бабаєв, С. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 42.
Додаткові точки доступу:
Гончаренко, В. А.
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Гончаренко, В. А.
Касабова, Катерина Рубенівна\наук. керівник\
Загорулько, Олексій Євгенович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|