
>
Prospects for use of new sources of dietary fibers in the technology of flour confectionery products [Text] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, K. Kasabova, N. Stepankova, O. Bolkhovitina //
Кадры для АПК : сб. материалов Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подготовки кадров для науч. обеспечения развития АПК, г. Белгород, 12–13 нояб. 2020 г. - Белгород : ИД БелГУ, НИУ БелГУ, 2020. - С. 301..
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, O.
Oliinyk, S.
Kasabova, K.
Stepankova, Halyna
Bolkhovitina, O.
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, O.
Oliinyk, S.
Kasabova, K.
Stepankova, Halyna
Bolkhovitina, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|