
>
Low-gluten shortbread enriched with sweet potato powder (Ipomoea batatas var. Portu Orange): quality and texture indicators [Text] / O. Bordunova, T. Golovko, M. Golovko, Y. Samokhina, O. Vasilenko, V. Prymenko, N. Bolgova, O. Koshel, D. Oliinyk //
Technology Audit and Production Reserves. - 2023. - Vol. 3, No. 3 (71) : Chemical engineering. - P. 46-51.
Додаткові точки доступу:
Bordunova, O.
Golovko, Tetiana
Golovko, Mykola
Samokhina, Y.
Vasilenko, O.
Prymenko, V.
Bolgova, N.
Koshel, O.
Oliinyk, D.
Додаткові точки доступу:
Bordunova, O.
Golovko, Tetiana
Golovko, Mykola
Samokhina, Y.
Vasilenko, O.
Prymenko, V.
Bolgova, N.
Koshel, O.
Oliinyk, D.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|