>
Development of new method of production of healthfull cryofrozen nanoadditives from chlorophyl-containing vegetables using processes of cryomechanical [Text] / V. Pogarska, O. Pogarskiy, R. Pavlyuk, E. Dudnyk, S. Loseva //
EUREKA: Life Sciences. - 2019. - Issue 6. - P. 44-49.
Додаткові точки доступу:
Pogarska, Viktoriya
Pogarskiy, O.
Pavlyuk, R.
Dudnyk, E.
Loseva, Svitlana
Додаткові точки доступу:
Pogarska, Viktoriya
Pogarskiy, O.
Pavlyuk, R.
Dudnyk, E.
Loseva, Svitlana
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|