
>
Янчева, Марина Олександрівна.Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’ясних систем [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва //
Янчева, Марина Олександрівна.
Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 33-37.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |