
>
Горєлков, Дмитро Вікторович.Удосконалення апаратурного оформлення процесів обробки слизових субпродуктів [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, К. А. Скрипка //
Горєлков, Дмитро Вікторович.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 34-35.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Скрипка, К. А.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Скрипка, К. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |