
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Сучасні підходи до створення безпечної продукції з редьки [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, О. В. Виродова //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, О. В.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|