
>
Випікання тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів [Текст] / М. С. Одарченко, А. М. Сесь, В. І. Михайлик, О. В. Резвіна //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 309-313.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Микола Семенович
Сесь, А. М.
Михайлик, Володимир Іванович
Резвіна, О. В.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Микола Семенович
Сесь, А. М.
Михайлик, Володимир Іванович
Резвіна, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|