
>
Пастушенко, С. С.Удосконалення технології соусів солодких на основі молочної сировини [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. С. Пастушенко //
Пастушенко, С. С.
Grail of Science: the scientific periodical : with the proceedings of the V Correspondence International Scientific and Practical Conference «An integrated approach to science modernization: methods, models and multidisciplinarity» held on December 23th, 2022 by NGO Europen Scientific Platform (Vinnytsia, Ukrain) and LLC International Centre Corporative Management (Vienna, Austria). - 2022. - Вип. 23. - С. 122-127.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|