
>
Діхтярь, Альона Миколаївна.Дослідження показників якості та безпечності соусів емульсійного типу з використанням олії з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак //
Діхтярь, Альона Миколаївна.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 32-33.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|