
>
Хардикова, М. О.Щодо використання нетрадиційної сировини у хлібобулочних виробах зниженої вологості [Текст] / М. О. Хардикова ; наук. керівник О. І. Болховітіна //
Хардикова, М. О.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 61.
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|