
>
Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) [Текст] / В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 47-59.
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|