>
Skrynnik, Viktoriia.Die positiven Eigenschaften des Fleisches und der Fleischwaren [Text] / V. Skrynnik, R. Plughnik //
Skrynnik, Viktoriia.
Сучасні тенденції у науці : збірник студент. наук. пр. ХНУ ім. В. Н. Каразіна. - Харків, 2020. - С. 68-70.
Додаткові точки доступу:
Plughnik, R.
Додаткові точки доступу:
Plughnik, R.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|