
>
Черевко, О. І.Застосування спектральних властивостей водяної пари у теплових процесах харчових виробництв [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Лебединець //
Черевко, О. І.
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2001. - Вип. 6. - С. 166-171.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лебединець, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лебединець, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|