
>
Актуальність використання харчової кістки у технології кулінарної продукції [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Д. Є. Подворчан, Т. М. Головко [та ін.] //
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - Вип. 17, Т. 1. - С. 148-154.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Подворчан, Д. Є.
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Подворчан, Д. Є.
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|