
>
Основи охорони праці [Текст] : робоча програма для спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макароних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: М. С. Одарченко, С. Є. Горгоц, Т. А. Непочатих. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 22 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Микола Семенович\авт.-уклад.\
Горгоц, С. Є.\авт.-уклад.\
Непочатих, Т. А.\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Микола Семенович\авт.-уклад.\
Горгоц, С. Є.\авт.-уклад.\
Непочатих, Т. А.\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|