
>
Черевко, Олександр Іванович.Вплив терміну зберігання, температури та тиску [Текст] / О. І. Черевко, В. І. Маяк //
Черевко, Олександр Іванович.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 77-85.
Додаткові точки доступу:
Маяк, В. І.
Додаткові точки доступу:
Маяк, В. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|