
>
Гурський, Петро Васильович.Дослідження впливу технологічних факторів на структуроутворення делікатесних паст на основі знежиреного кисломолочного сиру [Текст] / П. В. Гурський //
Гурський, Петро Васильович.
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : матеріали Міжнар. 70 наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 21.04.2004 р. - Київ : НУХТ, 2004. - С. 22.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|