
>
Янчева, Марина Олександрівна.Технологія зберігання, консервування та перероблення м’яса [Текст] : навч. посібник у схемах і таблицях. Ч. 1 / М. О. Янчева, В. А. Большакова, В. М. Онищенко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 112 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна.
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|