
>
Improvement of technology of marmalade adding multiple component fruit and berrie paste [Text] / A. Zagorulko, O. Samokhvalova, K. Kasabova, N. Shmatchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, № 11 (114). - С. 6-12.
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Andrey
Samokhvalova, Olga
Kasabova, Kateryna
Shmatchenko, Natalia
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Andrey
Samokhvalova, Olga
Kasabova, Kateryna
Shmatchenko, Natalia
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|