
>
Сидорова, Ю. Д.Внутрішні кризові чинники розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні [Текст] / Ю. Д. Сидорова, Д. А. Ханецька ; наук. керівник Л. Д. Забродська //
Сидорова, Ю. Д.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 205.
Додаткові точки доступу:
Ханецька, Д. А.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ханецька, Д. А.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|