>
Селютіна, Галина Анатоліївна.Вміст біологічно активних речовин у пастах з ревеню та аґрусу [Текст] / Г. А. Селютіна, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова //
Селютіна, Галина Анатоліївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ХДУХТ, 14 трав. 2020 р. - 2020.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|