
>
Організація ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 45 с.
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\уклад.\
Балацька, Наталя Юріївна\уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\уклад.\
Балацька, Наталя Юріївна\уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|