
>
Актуальність використання порошку топінамбуру в технологіях борошняних кондитерських виробів [Текст] / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, М. Л. Серік //
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 84-87.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|