
>
Матко, Б. С.Дослідження основних чинників, що впливають на формування якісних показників морозива [Текст] / Б. С. Матко, наук. керівник : К. В. Сподар, Е. І. Андріюк //
Матко, Б. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 263.
Додаткові точки доступу:
Сподар, Катерина Вікторівна
Андріюк, Е. І.
Додаткові точки доступу:
Сподар, Катерина Вікторівна
Андріюк, Е. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|