
>
Вплив рецептурного складу на емульсійні характеристики паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Д. Є. Подворчан, Т. М. Головко //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - Вип. 1 (3). - С. 93-98.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Подворчан, Д. Є.
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Подворчан, Д. Є.
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|