>
Сабадош, Г. О.Аналітичне обґрунтування використання карагінанів у складі молочних десертів [Текст] / Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров //
Сабадош, Г. О.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 40-46.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|